Konala se Jizerka 2015 – Reprezentace

Poslední víkend v srpnu 2015, přesněji od 22. do 29. 8. 2015, se konalo již tradiční soustředění reprezentace ČSKe. Akce byla především pro nominované na MS WKF na Jakartě a to zejména pro kategorie, které nebyli uzavřeny v rámci nominace.
Celého soustředění se účastnili přes 30 závodníků a celý lektorský sbor rady reprezentace ČR pod vedením Ing. Ondřeje Musila.

Vzhledem ke konání akce MS za necelé 2 měsíce byl trénink zaměřen ještě z části na objem a tedy kondiční přípravu. V této přípravě si většina z cvičenců sáhla na dno svých sil. Závěrem tohoto soustředění bylo zveřejnění nominace na MS, protože je nutná příprava šampionátu v předstihu zejména k zajištění finanční podpory ze strany samoplátců a pro zajištění nejnižší ceny pro výjezd a s tím spojený nákup letenek a ubytování.

Předseda rady reprezentace všem zúčastněným poděkoval za účast a předvedené výkony a popřál mnoho zdaru do další přípravy bez zranění a předvedení nejlepších výkonů na šampionátu.

*Zde je pár fotografií ze soustředění:*
© Foto Jaromír Musil

         
   
         
   
         
   
         
   

*Ostatní fotografie najdete zde:*
https://www.facebook.com/pages/Czech-National-Karate-Team/
včetně záznamu z Kruhového tréninku na karate Campu reprezentace na Jizerce 2015 https://www.facebook.com/pages/Czech-National-Karate-Team/