Zpráva reprezentace 3/2015

Vážení závodníci a trenéři,

věnujte prosím pozornost následujícím bodům a změnám v plánu reprezentace ČR.

1. Dovolte nám upozornit na změnu konání soutěže ve sledování reprezentace ČR (GP Slovakia – Bratislava), který se dle nového termínu uskuteční v neděli *12. dubna 2015*. Na tuto soutěž proběhne individuální registrace prostřednictvím domovského klubu. Na tomto turnaji budou přítomni reprezentační trenéři.

2. Na základě zaslaných návrhů nominací na ME regionů 2015 proběhne výběrové soustředění na tuto soutěž prostřednictvím Sparing campu v Českých Budějovicích (4. – 5. dubna). Po skončení tohoto soustředění bude oznámena konečná nominace a podmínky pro start na ME regionů 2015. V zájmu každého klubu je, aby se tohoto soustředění zúčastnil také trenér navrhovaného týmu, aby nevznikl žádný komunikační problém.

3. Vzhledem ke konání MS mládeže v listopadu 2015 na Jakartě a předpokládaným vyšším nákladům na tuto akci bude uzavřena širší nominace na tento turnaj po konání soutěže GP Hradec Králové. K tomuto datu bude předložen předběžný rozpočet výjezdu pro samoplátce na MS pro možnost zajištění finančních prostředků na tuto akci.

4. Po zveřejnění širšího výběru na MS mládeže 2015, bude zveřejněn seznam nominovaných na reprezentační soustředění Jizerka 22. – 29. srpna 2015, které bude hrazeno z ČSKe se spoluúčastí 1.000,- Kč.

5. Jako příprava na MS mládeže 2015 rada reprezentace ČR doporučuje účast na letním Youth Karate Campu v Drahoníně.

Děkujeme za Vaši pozornost a těšíme se na Vaši účast.

S pozdravem

Rada reprezentace ČSKe
national.team@czechkarate.cz

Oficiální zpráva ke stažení:
Zprava-reprezentace-3-2015.pdf