MEZINÁRODNÍ SOUSTŘEDĚNÍ NÁRODNÍHO TÝMU KUMITE

ČESKÉ BUDĚJOVICE 11. – 13. 3. 2022

Ve dnech 11. – 13. března 2022 proběhlo víkendové mezinárodní soustředění národního týmu kumite, které se konalo v Českých Budějovicích. Pozvání na toto soustředění přijal slovinský národní tým, oslovení závodníci ze slovenské reprezentace, švýcarská závodnice Elena Quirici se svým trenérem Raulem Cuerva Morou ze Španělska, který přivezl s sebou reprezentantku z Íránu Meliku Ahadi.

Páteční a nedělní blok byl určen pouze pro užší výběr reprezentace, závodníky zařazených do VSCM a pro mezinárodní hosty. Sobotní program byl otevřený pro všechny zájemce od kategorií U12 až seniory. Celkem se za víkend na tatami vystřídalo okolo 120 závodníků.

Cílem kempu byla zejména mezinárodní konfrontace mezi českými závodníky a závodníky ze zahraničí. Celý tréninkový koncept byl nastaven tak, aby všechny tréninkové jednotky na sebe navazovaly a v konečné fázi došlo na reálné situace a zápasy.

Tímto bychom rádi poděkovali všem českým a zahraničním závodníkům za skvělou atmosféru během soustředění a věříme, že toto nebyla naše poslední společná akce.

Bc. Miroslav Hýsek

Člen RR, vedoucí úseku U21 a seniorů kumite