Středoevropské ligy 2011

Vážení,

.=
dovoluji si Vás upozornit že již koncem tohot měsíce začíná další ročník Středoevropské ligy. Tyto turnaje si získali prestiž evropských turnajů velmi vysoké úrovně a naše federace do něj vkládají finance, které jsou poté rozděleny mezi sportovce.

.=
Všechny výsledky a také odměny najdete na stránkách Středoevropské ligy www.cekl.eu. Zde naleznete, že již několik sportovců si pomohlo i ke slušným finančím příspěvkům, které mohou pomoci rozpočtu sportovce. Vždyť ceny pro nejlepší ze čtyřech turnajů si mohou odvézt 800 Eur.

.=
Turnaje jsou zahájeny jako tradičně v polské Lodži na Harasuto cupu 26.-27.2.2011 a poté hned 10.4.v Bratislavě na GP Slovakia, kde budou odměněni Ti nejlepší za loňský rok. Všechny informace najdete na stránkách www.cekl.eu a také zde najdete odkaz na přihlášky na turnaj.

.=
Turnaje pokračují na podzim zaříjovým turnajem v Budapešti a bude zakončen první víkend v říjnu v Plzni.

.=
Turnajů se pravidelně zúčastňuje většina evropských klubů a reprezentací a většina si tyto turnaje zvolila jako kontrolní pred důležitými šampionáty.

.=
Turnaje se stali i mediálně zajímavé nejen pro ČT, ale i pro slovenská, polská i maďarská media a v letošním roce se připravuje spolupráce i v této oblasti. Turnaje pravidelně rozhodují i velmi kvalitní rozhodčí té nejvyšší úrovně v Evropě.

Proto si Vás dovoluji pozvat ne celou tuto sérii.

S pozdravem

Marek Kubín
technický ředitel CEKL